Sarpsborg BK 13.02.2023

Divisjonspilling

Resultater 3. div. (Oslo)

Resultater 4. div. (Østfold og Follo)

Gratulerer til lag Didriksen (Olav Erik Didriksen, Tommy Lødding, Arild Simensen, Atle Evensen, Flemming Johnsen, Magnus Larssen, Ove Gundersen) med seier i sin pulje (Oslo) i 3. divisjon! Laget skal med det resultatet spille i 2. divisjon neste sesong. Lag Gjøs (Tom Gjøs, Lars Helgesen, Jørn Johansen, Egil Hansen, Jørn Fjæstad, Roar Johansen) gjorde også en veldig fin innsats med 4. plass i samme turnering. i 4. divisjon endte lag Fredrikstad 1 (Knut Molander, Per Rømoen, Frode Rostad, Thor Kjennbakken) på 4. plass.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s